ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε. (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
Καλώς ορίσατε στο Forum του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
Για να αποφύγετε την προβολή διαφημίσεων κάντε κλικ στο Σύνδεση (εάν είστε μέλος) ή στο Εγγραφή (εάν είστε επισκέπτης).
Support Us
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 8 Ιουνίου 2011 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)

Go down

20110609

Post 

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 8 Ιουνίου 2011 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 8 Ιουνίου 2011

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε σχέση με τα αιτήματα μας δεν είναι απλά στάσιμη, αλλά αρχίζει να παίρνει και τη μορφή εμπαιγμού:
1. Ούτε οι συμβάσεις οι οποίες «ΘΑ» υπογράφονταν μέσα στη Μ. Εβδομάδα έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, αφήνοντας πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εκπλήξεων,
2. Ούτε και οι μισθοί μας από τον Ιανουάριο έχουν καταβληθεί, παρά τις υποσχέσεις πως η κατάσταση θα ομαλοποιούνταν.
3. Ενώ προστέθηκε το θέμα του νέου εγγράφου από το Υπουργείο, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, ξεκαθαρίζει αυτό που λέγαμε ακόμη από τις κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου, ότι δηλαδή από τον Οκτώβρη δεν θα υπάρχουν Έκτακτοι στο ΤΕΙ.

Το θετικό στοιχείο στην προσπάθειά μας είναι η κοινή ανακοίνωση με το ΔΣ του μόνιμου ΕΠ, όπου αναγνωρίζεται για πρώτη φορά επίσημα το δίκιο των αιτημάτων μας, αλλά και το γεγονός ότι οι φόβοι μας είναι αληθινοί για τις εξελίξεις στα ΤΕΙ και γενικότερα στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Μετά από όλα αυτά και μετρώντας όλες τις ευθύνες που μας αναλογούν, αλλά και στηριζόμενοι στο γεγονός ότι όλο το τελευταίο διάστημα κάναμε ότι ήταν δυνατό να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, αποφασίσαμε:

1. Συνεχίζουμε την αποχή μέχρι την οριστική λύση των δύο πρώτων αιτημάτων μας: καταβολή των δεδουλευμένων και υπογραφή ΌΛΩΝ των συμβάσεων όσων δούλεψαν κατά το Εαρινό εξάμηνο.
2. Καλούμε τον Σύλλογο των μονίμων να προχωρήσουμε σε διήμερο κινητοποιήσεων (με σταμάτημα κάθε λειτουργίας του Ιδρύματος) στο ΤΕΙ που θα περιλαμβάνει ανοιχτή συζήτηση στο χώρο του ΤΕΙ με όλα τα μέλη της κοινότητας του ιδρύματος, καθώς επίσης και μαζική κάθοδο στο Υπουργείο με αίτημα την απόσυρση του εγγράφου και επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών.
3. Κάλεσμα για στήριξη των κινητοποιήσεων μας έμπρακτα από το μόνιμο ΕΠ, καθώς και ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση συμμετοχής και άλλων Συλλόγων.
4. Συμμετοχή στην απεργία την ημέρα κατάθεσης των νέων μέτρων στη βουλή από την κυβέρνηση.

Για τη Γενική Συνέλευση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Αβραμίδης Νίκος Αυτοσμίδης Δημήτρης
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07

http://dafl.forumgreek.com

Back to top Go down

Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum