ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε. (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
Καλώς ορίσατε στο Forum του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
Για να αποφύγετε την προβολή διαφημίσεων κάντε κλικ στο Σύνδεση (εάν είστε μέλος) ή στο Εγγραφή (εάν είστε επισκέπτης).
Support Us
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


ΤΕΙ: Συμμετοχή σε κινητοποιήσεις των Μελών Ε.Π. στις 5&19/10/2011

Go down

20110930

Post 

ΤΕΙ: Συμμετοχή σε κινητοποιήσεις των Μελών Ε.Π. στις 5&19/10/2011


Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, εισηγείται στους Συλλόγους Ε.Π. να καλέσουν τα μέλη τους σε κινητοποίηση στις 5 & 19 Οκτωβρίου 2011, με τη μορφή που οι Σύλλογοι Ε.Π., θα επιλέξουν και θα εξειδικεύσουν. Τα αιτήματα για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι τα παρακάτω:

Απαιτούμε:
· Την αύξηση των θέσεων για το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό και την άμεση απόσυρση της απόφασης “Φ9/96401/Ε5 – 28 Σεπτεμβρίου 2011 του ΥΠΔΒΜΘ, που αφορά την κατανομή θέσεων-πιστώσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012”. Η απόφαση αυτή μειώνει δραστικά το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό των ΤΕΙ και οδηγεί τα Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε λουκέτο, αφούν δεν θα μπορούν να αναταποκριθούν στην εκπαίδευση των σπουδαστών τους.
· Τη μη εφαρμογή στα ΤΕΙ του κανόνα 5:1, για τις νέες προσλήψεις.
· Την προώθηση της διαδικασίας των εξελίξεων των μελών Ε.Π..
· Το διορισμό όλων των εκλεγμένων μελών Ε.Π., που εκκρεμεί τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και την άμεση προκήρυξη των θέσεων που εκκενώθηκαν λόγω συνταξιοδότησης των μελών Ε.Π.
· Την ενίσχυση της χρηματοδότησης των ΤΕΙ που υπολειτουργούν, λόγω της περικοπής του προϋπολογισμού τους, σε ποσοστό μέχρι και 50 %.
· Τη διαμόρφωση ενός νέου ενιαίου ειδικού μισθολογίου στους δημόσιους λειτουργούς, με ενσωμάτωση των επιδομάτων στο βασικό μισθό.

Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ καλεί τα μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που οργανώνουν οι εργαζόμενοι στις 5 και 19 Οκτωβρίου 2011, λόγω της συσσώρευσης σημαντικών Θεσμικών και Οικονομικών προβλημάτων του κλάδου, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση των Ιδρυμάτων μας και του ακαδημαϊκού μας έργου.

Ο Πρόεδρος


Γιάννης Τσάκνης
Καθηγητής
ΤΕΙ Αθήνας

Ο Γραμματέας


Κυριάκος Τσινίδης
Καθηγητής Εφαρμογών
ΤΕΙ Λάρισας
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07

http://dafl.forumgreek.com

Back to top Go down

Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum