ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε. (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
Καλώς ορίσατε στο Forum του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
Για να αποφύγετε την προβολή διαφημίσεων κάντε κλικ στο Σύνδεση (εάν είστε μέλος) ή στο Εγγραφή (εάν είστε επισκέπτης).
Support Us
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε.

Go down

20110616

Post 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε.




Εμείς, το Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο, με αίσθημα ευθύνης έναντι των φοιτητών μας και των οικογενειών τους και με κύριο μέλημά μας την απρόσκοπτη και αδιατάρακτη λειτουργία του Τμήματος, αποφασίσαμε, αν και κατάφορα αδικούμενοι, σε πείσμα όσων, εντός και εκτός των τειχών, ενδεχομένως εξυφαίνουν με μεθοδευμένες ενέργειες ένα οργουελικό για το Τμήμα τοπίο, να μη συνδράμουμε στην προβοκατόρικη προσπάθειά τους για πρόκληση ταραχών και τη de facto διακοπή λειτουργίας του Τμήματος.

Τούτο, βεβαίως, δεν σημαίνει απεμπόληση των δικαιωμάτων μας και παραίτηση από την απαίτησή μας για επικράτηση της δικαιοσύνης, ώστε να διασφαλιστεί η ικανοποίηση των αιτημάτων μας και ταυτόχρονα να επιβληθούν οι πάσης φύσεως κυρώσεις στους πρωταιτίους των δεινών μας.

Καλούμε τους φοιτητές/τριες και όλους τους συναδέλφους να αγρυπνούν! Εν μέσω θεατρινισμών και δραματικών τόνων οι κάθε λογής επίδοξες Αντουανέτες, αν δεν επιβεβαίωσαν ήδη, θα επιβεβαιώσουν στο μέλλον, ακόμα και στους πιο καλόπιστους, ότι δεν είναι “άσχετοι”.



Σ.Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07

http://dafl.forumgreek.com

Back to top Go down

Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum